Чия Валентинка краща?



Сьогодні День святого Валентина переріс далеко за рамки історії і став одним із масових найулюбленіших свят багатьох народів. Саме в цей день люди наважуються освідчитися в коханні своїм половинкам, проявляють турботу до близьких та рідних за допомогою валентинок, солодощів, подарунків та квітів. Ви тільки подумайте, скільки радості проноситься світом, скільки людей освідчується в коханні один одному в цей день. 

Напередодні Дня святого Валентина до створення валентинок під час творчої лаболаторії долучилися вихованці Вінницької обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. для дітей з порушенням слуху. Діти зробили власні святкові листівки та прикрасили їх елементами петриківсього розпису.

Давайте не будемо забувати говорити своїм близьким та рідним, що ми їх цінуємо, й для нас важливий кожен день проведений з ними. Скажіть мамі, що ви її любите, татові, - що він у вас найсильніший, напишіть друзям, що вони найкращі, скажіть бабусі, що її пиріжки найсмачніші, бо випечені з любов’ю та турботою. Відчуваєте дивне тепло - ось це і є магія Дня Святого Валентина, магія яка охоплює всіх байдужих і небайдужих – 14 лютого! Магія любові, взаємодопомоги, тепла, радості, й сміху , ти її не бачиш , але без неї неможливо прожити ні дня.








 


Коментарі