Малюємо, читаємо - розумними зростаємо



Працівники дитячого відділу завітали до дитячого садочку № 52. Година, проведена з вихованцями групи "Калинонька", була наповнена веселощів, посмішок та дитячого сміху, але, на жаль, пролетіла дуже швидко. Малята дізналися багато нового про українські народні мистецтва, зокрема про писанкарство, адже незабаром всі ми святкуватимемо Великдень.
Ще одним досить популярним і сьогодні феноменом українського народного мистецтва є петриківський розпис. Про нього також розповіла діткам Ніна Іванівна Грицишина. І розповіла не просто так, адже під час другої частини бібліодесанту малята з групи "Калинонька" разом з бібліотекарями спробували намалювати у техніці петриківського розпису калину. Кожен з присутніх дітлахів долучився до створння малюнку. Характерним для петриківсткого розпису є те, що грона калини зазвичай малюються пучками пальців. Це надзвичайно сподобалось малечі.


Великодні яйця, виконані у різних техніках 


А поки відбувалася підготовка до малювання, маленькі вертуни розгадували загадки із журналу "Мамине сонечко" та складали власні 





Маленькі читайлики із журналами "Пізнайко" та "Мамине сонечко"

Коментарі