Україна єдина - сила, воля, дух



Сила, дух нашого народу сьогодні перебувають у великому піднесенні. Саме зараз ми починаємо в повному обсязі розуміти хто ми є, чого прогнемо і як цього досягнути. З труднощами, проблемами, жертвами ми намагаємося йти у майбуття, яке кожен хоче бачити світлим та чистим. Тому сьогодні як ніколи важливо не забувати спілкуватися з підростаючим поколінням - майбутнім нашої країни.
Сьогоднішній захід "Україна єдина - сила, воля, дух" було приурочено Україні. Дні Революції Гідності стали важким іспитом для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Гостями заходу стали Мирослава Львівна Мединська-Ковальчук - літератор, вчитель-філолог, і учні ЗОШ № 21.


З вступним словом "Україна Єдина" виступив провідний бібліотекар Т. І. Федоренко

Вірш "Україно, моя" читає Настя Шпорун

Власний вірш: Пам'яті Небесної Сотні читає Діана Грицик

Діана Бошар читає вірш "Україна - рідна Батьківщина"

Мирослава Львівна читає вірші із власних збірок "Побережжя", "Чари скрипки", "Мелодія вальсу", "Люстерко мандрівки" та інші


Максим Кукуца і Тамара Іванівна виконують жартівливий вальс під пісню на слова Мирослави Львівни Ковальчук-Мединської та музику народного аматора Дорофєєва О. Ф.


Тамара Іванівна проводить бібліографічний огляд літератури "Україна - Європа" 

Мирослава Львівна розповідає про портрет Т. Г. Шевченка, який вишив і подарував її учень Волошин Володимир, який зараз проживає Австрії


Мирослава Львівна біля власної фотографії в українському костюмі Буковини

Коментарі