Ми пам`ятаємо Ваш подвиг

Зосереджене знайомство юних читачів з літературою про Велику Вітчизняну війну

ХХІ століття. Усе далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День перемоги, і ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.
Цього року захід до Дня Перемоги "Ми пам`ятаємо Ваш подвиг" планувався як бібліодворик, але з метою забезпечення безпеки учасників та відвідувачів заходу у дворику відбувся лише перегляд виставки "Ви героями вернулися додому", а концертна програма пройшла у стінах бібліотеки.




Трансформація книжково-ілюстративної виставки у читальному залі для дорослих
Вступне слово від завідуючої бібліотеки - Продан Ірини Василівни

Користувач бібліотеки, учасниця ансамблю "Ретро" Людмила Коваленко співає акапельно власну пісню "Хто ти є, Україно?"

Користувач бібліотеки та учениця ВМДШ "Вишенька" Ясько Варвара виконує музичний номер на скрипці 
Бібліотекар дитячого відділу Павловська Алла Петрівна знайомить присутніх із збіркою документальних оповідань та повістей про дітей - героїв Великої Вітчизняної війни дитячого письменника Івана Мельникова "Їм не вручали повісток"

Користувачі бібліотеки Полубейник Ніл 8-Б ЗОШ №15, Гелей Роман 5-В ЗОШ №23 та Криволап Віктор 3-Д ЗОШ №26 читають вірші про Велику Вітчизняну війну та її ветеранів
Учень 6-Б класу ЗОШ №4 Мацко Андрій приніс фото своєї бабусі Карпенко Катерини Ігнатівни , яка була радисткою на фронті

 У подарунок учасникам заходу та всім присутнім вихователі та вихованці ДНЗ № 52 власноруч створили кошик солодких квітів-цукерок.

Партнери бібліотеки - ансамбль "Ретро", які виконували пісні воєнних літ

Коментарі