Щастя знає, кого шукає


У 2012 році ООН проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя, з метою підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним почуттям для всіх людей нашої планети. Також, на думку засновників Дня, сьогоднішнє свято покликане показати, що щастя є однією з основних цілей людства, у зв'язку з чим засновники закликають всі країни направити зусилля на поліпшення добробуту кожної людини.

Дата святкування була обрана не випадково. 20 березня - День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночi и сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землi.

День Щастя пройшов і нашій бібліотеці. Користувачі отримали цікаву інформацію під час бесід, про цей день, побажання від працівників щастя, радості, дякували за вручення висловів відомих людей на тему "Щастя". Також приємно здивовані були перехожі, коли біля бібліотеки працівниками проходило розповсюдження, як ми їх назвали "щасливинки", де були написані гарні, мудрі вислови про щастя.

Щасливі люди завжди творчі. На День Щастя у нас вікрилась чудова виставка, маленький вернісаж вишивкового мистецтва, майстрині з великим творчим талантом Яни Романівни Загоренко."Це велике щастя, робити те, що тобі подобається" - говорить майстриня. Погляньте на ці чудові роботи. Тут можна побачити вишиті картини, бісерні композиції. В кожну роботу вкладено тепло власної душі, свій розум і талант. Ці розкішні роботи випромінюють енергетику щастя. Яніна Романівна є активним членом клубу "Вишиваночка", який працює при бібліотеці.

Яніна Романівна знайомить користувачів з витворами мистецтва вишивки

Одна із робіт "Рідне Поділля" складається з 96000 хрестиків


"Я вже доросла"


Олександр Іванович, який відвідує щодня читальний зал, був приємно вражений творчістю майстрині

Коментарі

Дописати коментар